3 de febr. 2013

BOLETS DE SOCA

Els reis ens van deixar a la nevera un saquet. I sabeu de què es tractava? Doncs d'un triturat de fusta amb micel·li de gírgola. Seguint les instruccions el vam obrir i regar i en pocs dies... INCREIBLE!!! Dins la classe teníem unes gírgoles espectaculars. Les vam collir i després de decidir democràticament com ens les podíem menjar, vam cuinar un: "Timbal de puré de patates amb gírgoles". Mireu tot el procés!!!


1 comentari:

  1. Hola,
    Som Bolets de Soca i ens ha agradat molt veure aquest vídeo que heu realitzat amb el cultiu del substrat de gírgola. És fantàstic!
    Veiem que els bolets han crescut molt bé, això és que els alumnes l'han cuidat molt bé, ruixant-lo cada dia i controlant la temperatura. De ben segur que el timbal de puré de patates amb gírgola va quedar boníssim.

    Estem molt contents que us hagi agradat realitzar el cultiu i esperem que hàgiu après moltes coses d'aquest món tant apassionant dels bolets.


    Salutacions de Bolets de Soca.
    www.boletsdesoca.com

    ResponElimina